Βίκυ & Άρης

Ένας ρομαντικός καλοκαιρινός γάμος

-Λάμψη, από καρδιάς χαμόγελα, απλότητα και ομορφιά-

…Πώς αλλιώς να περιγράψω αυτόν τον μοναδικό από όλες τις απόψεις γάμο;

Η πανέμορφη Βίκυ και ο γοητευτικός Άρης ζουν και εργάζονται στις Βρυξέλλες αλλά αποφάσισαν να παντρευτούν στο αγαπημένο τους μέρος και τόπο καταγωγής του γαμπρού, τα Χανιά. Θα μπορούσαν να έρθουν στην Ελλάδα λίγες μέρες μόνο πριν τον γάμο τους και για αυτό αποφάσισαν να τα αφήσουν όλα στα χέρια του My Planner.

Το πακέτο τους περιλάμβανε όλες τις πτυχές της γαμήλιας διαδικασίας: Από τη διαμονή, τις μετακινήσεις και την προσωπική φροντίδα των καλεσμένων που έφταναν από Ελλάδα και εξωτερικό, ως τα μπάτσελορ πάρτυ, το συνολικό styling του γάμου και την ξεχωριστή γαμήλια διαμονή.

Το concept ήταν ρουστίκ-ρομαντικό, με πρωταγωνιστή το ξύλο, το τριαντάφυλλο και τη βερόνικα και βασίστηκε στο υπέροχο ombre νυφικό που έφερε η Βίκυ από την Αμβέρσα του Βελγίου, ξακουστή για την αγορά νυφικών φορεμάτων.

Το πόσο διασκέδασα τις ημέρες που πέρασα με το ζευγάρι και τις οικογένειές τους, δεν μπορώ να το περιγράψω. Άνθρωποι όπως η Βίκυ και ο Άρης είναι που σε κάνουν να μην περνάει καν από το μυαλό σου ότι πρόκειται για δουλειά και να μοιράζεσαι μαζί τους τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους!

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να ζήσω αυτή τη γιορτή μαζί σας και κυρίως σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη σας!

Διοργάνωση: My Planner

Φωτογράφος: Lykakis wedding photography

Τοποθεσία: Χανιά

Προετοιμασία νύφης: Avra City hotel

Γαμήλια εκδήλωση: Portokali Hall