Θεοδώρα & Μάριος

Ένας θρησκευτικός γάμος στολισμένος με πρωτέα

Εμφανίζομαι λοιπόν στο πρώτο ραντεβού με το ζευγάρι, το οποίο έχω κανονίσει με την νύφη. Εκεί βλέπω ένα γνώριμο πρόσωπο από τα μαθητικά μου χρόνια… ῾῾Γεια σου παλιέ συμμαθητή, τι κάνεις εσύ εδώ;῾῾ ῾Είμαι ο γαμπρός!῾῾ Και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η ιστορία όπου μια παλιά γνωριμία εξελίχθηκε σε συνεργασία και κατέληξε σε φιλία. 🙂

Η Θεοδώρα και ο Μάριος ήθελαν να κάνουν τον γάμο τους με το που τελειώσουν οι τουριστικές τους εργασίες, τον Νοέμβρη. Ουσιαστικά έπρεπε όλα τα σημαντικά να έχουν ολοκληρωθεί πριν την καλοκαιρινή σεζόν και να είμαστε ready-to-go με το κλείσιμό της. Βρήκαμε λοιπόν έναν ωραίο, καινούριο κλειστό χώρο και ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε τις λεπτομέρειες. 

Η Θεοδώρα με το εκλεπτυσμένο γούστο της, επέλεξε ως κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο την βασιλική Πρωτέα, ένα άνθος που συμβολίζει την αλλαγή. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές, προσπαθούμε να κλειδώσουμε τα θετικά μας συναισθήματα παραμένοντας απολύτως σταθεροί, φοβούμενοι πως αν κινηθούμε θα χαλάσουμε ο,τι καλό μας συμβαίνει. Όμως στην πραγματικότητα, η κίνηση, η αλλαγή και η εξέλιξη είναι ο μόνος δρόμος προς την ευτυχία. Δεν υπάρχει πιο δυνατή ανθρώπινη σχέση από αυτήν στην οποία δύο άνθρωποι μεγαλώνουν, εξελίσσονται, αλλάζουν, πλάι-πλάι. 

Αυτό σίγουρα το είδα στην Θεοδώρα και τον Μάριο. Για αυτό ο συμβολισμός της Πρωτέας μου φάνηκε τόσο ταιριαστός. Και για αυτό είμαι περήφανη που πλέον τους θεωρώ φίλους, σχεδόν ένα χρόνο μετά από τον υπέροχο γάμο τους.

Απολαύστε τους!

Wedding Planning: My Planner

Photography: Petros Pattakos

Venue: Lido Royal

Decoration: En Kipo Weddings

Wedding cake: Spitiko

Invitations: Red Grass

Next day photo spot: The SeaView

Δείτε επίσης