Συχνές Ερωτήσεις

Πώς θα γίνει;

Η διαδικασία είναι πανεύκολη! 

  • Δείτε την σελίδα μου και πάρτε ιδέες.
  • Συμπληρώστε το μικρό ερωτηματολογίο που θα μου δώσει μια πρώτη εικόνα για εσάς. Όσο πιο συγκεκριμένοι είστε, τόσο καλύτερα θα μπορέσω να σας βοηθήσω.
  • Πολύ σύντομα θα σας απαντήσω με περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις.
  • Μόλις γνωριστούμε και συμφωνήσουμε, το συναρπαστικό ταξίδι της διοργάνωσης θα ξεκινήσει! Εσείς το  μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απολαύσετε!

Η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει μέσω e-mail και να συνεχιστεί με συναντήσεις μέσω Skype, για πιο άμεση επικοινωνία.

Γιατί στην Κρήτη;

Γεννήθηκα στην Κρήτη, αλλά επέλεξα συνειδητά να μείνω μόνιμα εδώ, μετά από αρκετές εμπειρίες εντός και εκτός Ελλάδας. Η Κρήτη είναι το νησί που ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Επιβλητικά βουνά, πανέμορφες παραλίες αναγνωρισμένες παγκοσμίως, άγρια φυσικά τοπία, ιδιαίτερη πολιτισμική κληρονομιά και ζεστή φιλοξενία συνθέτουν ένα ιδανικό τοπίο για κάθε περίσταση. Είτε θέλετε ένα δημοφιλή εκπληκτικό προορισμό, είτε έναν καλά κρυμμένο παράδεισο, η Κρήτη μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Το My Planner λειτουργεί μόνο στην Κρήτη;

Το My Planner είναι παρακλάδι πολύ γνωστού γραφείου ταξιδίων και έτσι είναι σε θέση να διοργανώσει τις διακοπές σας και τον μήνα του μέλιτος σας σε όλο τον πλανήτη! Φυσικά γάμοι, προτάσεις γάμου και ειδικές εκδηλώσεις, που απαιτούν εμπειρία και γνώση της τοπικής αγοράς, μπορούν να οργανωθούν μόνο στην Κρήτη. Έτσι κι αλλιώς η Κρήτη είναι ο ιδανικός προορισμός!

Σε ποιον απευθύνεται;

Το My Planner απευθύνεται σε ζευγάρια που θέλουν να ταξιδέψουν με σκόπο να δημιουργήσουν μαζί ξεχωριστές εμπειρίες και απαιτούν τα πάντα να είναι οργανωμένα κομψά, εκλεπτυσμένα και διακριτικά έως και την τελευταία λεπτομέρεια.

Γιατί δεν υπάρχουν τιμές στη σελίδα;

Επειδή δεν υπάρχουν έτοιμα πακέτα υπηρεσιών. Στόχος μου είναι, μέσα από μία ποικιλία υπηρεσιών και προσωπικής επικοινωνίας, να παρέχω σε κάθε ζευγάρι μία λύση απόλυτα σχεδιασμένη στις δικές τους προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες.