Η ιδανική πρόταση γάμου για τη δική σου προσωπικότητα

Το πώς έκανες πρόταση γάμου στο άλλο σου μισό σίγουρα θα είναι μια από τις πιο ειπωμένες ιστορίες της ζωής σου. Θες να διηγείσαι πόσο μοναδική στιγμή ήταν και πόσο συγκίνησες τον άνθρωπό σου. Σαφώς και υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να το κάνεις αυτό, όμως πρόσεξε μην πέσεις σε “θανάσιμα” λάθη όπως το να το κάνεις πολύ περίπλοκο, κακόγουστο ή πολύ απλά άσχετο με τα γούστα του συντρόφου σου.

Για να μην αποπροσανατολιστείς, έχω μία και μοναδική συμβουλή να σου δώσω: επικεντρώσου στην ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ του συντρόφου σου. Είναι ο μόνος τρόπος να δημιουργήσεις την ιδανική εμπειρία για εσάς! Σχεδίασε κάτι, όχι αποκλειστικά και μόνο για να τον/την εντυπωσιάσεις, αλλά για  να του/της δείξεις τι σημαίνει για εσένα και πόσο καλά τον/την ξέρεις!

Δες μερικές ιδέες για μια ιδανική πρόταση γάμου:

 

1. Για εκείνους που αγαπούν τη φύση
Μετά από έναν περίπατο στο βουνό, σε απομονωμένο σημείο με εκπληκτική θέα. Ένα καλάθι με τα απαραίτητα σύνεργα για πικ-νικ σίγουρα χαρίζει πόντους.

 

On the mountain

 

2. Για τους ρομαντικούς
Στην παραλία σε ειδυλλιακό περιβάλλον με μαξιλάρες και κεριά στην άμμο. Μπόνους αν καταφέρεις να γράψεις ένα τραγουδάκι αποκλειστικά για τον άνθρωπό σου.

 

On the beach

 

3. Για τους λάτρεις του χορού
Μέσα από χορογραφία-έκπληξη ή αλλιώς flash-mob. Αν χορέψεις κι εσύ, θα είναι το κερασάκι στην τούρτα!

 

During a flash-mob choreography

 

4. Για τους ιδιαίτερα εξωστρεφείς
Τόλμησε να σηκώσεις στον ουρανό ένα αερόστατο μόνο για χάρη του καλού σου ή της καλής σου! Μπορείς είτε να γράψεις το μήνυμά σου πάνω στο μπαλόνι, ή και να ανεβείτε κι εσείς για βόλτα.

 

On a hot-air balloon

 

5. Για τους λάτρεις του καλού φαγητού και της καλοπέρασης
Σε πολυτελή βίλα με σεφ που θα ετοιμάσει δείπνο μόνο για τους δυο σας. Αν συνοδευτεί και από μία οινογευσία, σίγουρα θα ανέβεις σε άλλα επίπεδα!

 

Fabulous villa with dinner for 2

 

Σχεδίασε τη δική σου μοναδική πρόταση γάμου με τη βοήθεια του My Planner!